Brigáda na kurtech – sobota 30.3. – AKTUALIZOVÁNO

Na dnešní brigádě sešlo 16 členů a za krásného, až letního počasí, poněkud ovlivněném spadem saharského písku, jsme připravili všechny tři kurty na další úpravy. Stará antuka stržena, dosypána nová, ukartáčováno. V úterý musíme zajistit napojení hadice pro dopravu vody od čerpadla, a musíme kropit a válcovat. Jelikož kurty 1 a 3 poněkud utrpěly pod tíhou mechanizace, hlavně K1, dosyp novou antukou a vydatné válcování a kropení je nutné pro získání kvalitních hracích ploch. Jakmile bude voda zprovozněna, určitě oceníme, že se přidáte i v pracovním týdnu a vezmeme válce a srovnáme kurty. Snad nám bude počasí stále přát.

Výstavba nové opěrné zdi zdárně finišuje, a vše nasvědčuje tomu, že můžeme zahájit brigády na tenisových kurtech již tento víkend. První brigáda je svolána na tuto sobotu, 30.3. v 9:00. V plánu je příprava povrchu kurtů, určitě K2, a podle stavu stavebních prací K1 a K3. 

Děkujeme za účast, a nezapomeňte, po brigádě je přesun na fotbalové hřiště na důležitý zápas našeho „A“ týmu, který má výkop ve 14:00 a přivítáme tým FC United Roma!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.