Úspěšný podzim zakončen kanonádou a posezením

V sobotu, 18. listopadu, v sychravém a nevlídném počasí, jak se na tuto roční dobu sluší a patří, odehrála naše benešovská jedenáctka poslední zápas podzimní sezóny okresního přeboru, a to na hřišti odvěkého rivala z Verneřic. Na mač odjížděli naši chlapci dobře naladěni z posledního zápasu, kdy doma „znectili“ TJ Spartak Boletice rozdílem, ne jedné, ale hned dvou neřku-li třech tříd, kdy nebohé Boletičáky vyprovodili výpraskem 9:0. A aby toho nebylo málo, jako další motivaci dostali naši hráči možnost, po zápase s Verneřicemi posedět s bývalými splejery, vedením mužstva a také s přáteli našeho klubu v útulné klubovně na hřišti. 

Vše řečeno výše zřejmě přispělo k tomu, že se náš mančaft skvěle namotivoval, nezalekl se nepříjemného soupeře, ani cizího prostředí na větrné hůrce ve Verneřicích, a i tam se choval krajně dobyvačně, a bez jakýchkoli skrupulí i tam rozstřílel místní tým způsobem dosud nevídaným, a to v poměru 8:1. 

Ve dvou posledních zápasech tedy naši bombeři skórovali 17 branek, a inkasovali pouhou jednu. 

Po zápase sestoupili naši borci zpět do základního tábora na hřišti MSK, a zahájili „druhou směnu“, tentokrát v přátelském prostředí a za výborné organizace oslav ukončení sezóny vedením klubu. To přišlo se skvělým nápadem spojit hráče A-mužstva a úspěšných dorostenců, a společně bilancovat uplynulou sezonu.

Vše proběhlo v družné náladě, za zpěvu chorálů a songů při karaoke. 

Všem hráčům MSK, tedy A-mužstva a mužstva Dorostu patří velký dík za reprezentaci našeho klubu, a přejeme všem zotavení se, doléčení větších či menších zranění a šrámů, a úspěšné pokračování v nastolené cestě a skvělých výsledcích v jarní sezoně!

Modrá – bílá – Benešovská síla!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.