Tenisová sezona zahájena

A je to tu, tenisová sezóna je zahájena. Kurty jsou připraveny, a již plně funkční. První mače se již odehrály.

Připomínáme, že v klubovně je nový režim zajištění občerstvení, od letošní sezóny je samoobslužné. Ceník a pokyny k samoobslužnému servisu jsou vyvěšeny v klubovně, a pod pergolou, a jsou následující:

POKYNY PRO SAMOOBSLUŽNÝ SERVIS

  1. Každý hráč se obsluhuje sám, tím, že si vybere z chladicího boxu požadovaný nápoj, nebo z vitríny ostatní pochutiny.
  2. Hráč je osobně odpovědný za to, že svůj výběr a počet kusů zapíše správně do diáře umístěného na baru, ke dni výběru, a to ve formě: Jméno – Sortiment – Počet kusů – celková cena.
  3. Platba se provádí vždy hotově a to následujícím způsobem:

a.       Pokud je na kurtech přítomen Správce, nebo jeden z členů VV (Zeman, Štípek, Podolínský), nebo Pokladník – R. Štecher, lze platit ve stejný den, před odchodem z kurtů.

b.       Pokud není přítomen nikdo z výše zmíněných, platba bude vyžadována jednou týdně, nejlépe v pátek.

Cenotvorba:

Jak jsme avizovali na členské schůzi, ceny jsou nastaveny tak, aby byly zaokrouhlené, odvislé od aktuální nákupní ceny zboží. Snažíme se využít různých slevových akcí, a zakoupit zboží za snížené nákupní ceny, aby konečná prodejní cena pro hráče byla rozumná.  Veškerý generovaný zisk z prodeje občerstvení zůstává v pokladně našeho tenisového klubu!

Věříme, že nový systém zajištění občerstvení se osvědčí ke spokojenosti všech. Záleží na každém z nás, jak k němu přistoupíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.